Sizko!

Sizko är vår rottweilerhane som funnits med i hela vårt förhållande. Sibbe hade Sizko nr vi träffades för 5 ½ år sen,han va då 1 år.
I fredagsmorgon när Sibbe skulle ta ut Sizko och vår rottweilertik Chica så ville Sizko ej gå ut, Sibbe fick dra med sig honom. Att tillägga är det att Sizko ALDRIG tvekar att gå ut,han är först vid dörren och hoppar och studsar :)

När jag pratade med Sibbe vid halv tio så frågade han hur det va med Sizko, just då stod han och bara hängde med huvudet,efter en liten stund gick han och la sig. Jag försökte ge han en skinkbit men han ville inte ha den.
Jag ringde då till djursjukhuset och fick en tid kl halv två.Sizko

Så fort veterinären såg Sizko sa hon att det såg illa ut. Hon tog tempen på han och han hade 40 graders feber,hans lymfkörtlar va jätte svullna.
Dom tog blodprov och la in honom för dropp då han varken ätit eller druckit på hela dagen.
Veterinären sa  åt oss att åka hem och så skulle hon ringa lite senare och berätta hur läget va.
Med tårar rinnandes åkte vi hem till Sibbes mamma.

Efter lång väntan,tyckte jag, ringde veterinären kl. 17. Hon sa att Dom gett Sizko dropp,antibiotika och kortison. Han hade ätit o druckit lite. Hon sa att han antingen har en infektion i kroppen, vilket vi ber för,eller så har han blodcancer.
Han skulle stanna där över natten och så kunde vi ringa på lördagen mellan 9,30-12.

Det va den jobbigaste kvällen/natten på väldigt länge. Veterinär hade även sagt till oss att förvänta oss det värsta men hoppas på det bästa.
Det enda som snurrade i huvudet va alla minne och dåligt samvete över att man borde lekt mer och gått långa rundor oftare!

Så fort klockan slog 9,30 ringde jag till djursjukhuset,dom sa att han mådde bättre och att de skickat iväg prover till ett annat labb. Svaren på proverna kommer på torsdag eller fredag nästa vecka och under tiden får Sizko åka hem.
En halv timme senare hämtade vi vår guldklimp och körde förbi apoteket för att hämta up kortisan,antibiotika och några tabletter för magen.

Chica blev överlycklig när hon såg honom!

Just nu mår Sizko bra. Han är fortfarande svullen om lymfköttlarna,men han är pigg!
Vi fasar över provsvaren men ber för att dom ska vara bra!!

Nä nu ska jag gå en runda med han o Chica.
Sizko o Chica

Kommentarer
Postat av: hans fabror

gubbeeeennn krya på dig din store bamsebjörn du har många år kvar ...

2009-03-29 @ 20:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0