Underbar dag

Idag vaknade lillen kl 7.30 , vi låg å myste i sängen 1 timme innan vi gick upp.
Kissade hundrna på tomten och drack en smoothi till frukost, runt 10.30 gick vi ut med hundarna och lillen på en liten promenad.
När vi kom tillbaka sov lillen i vagnen så vi passade på att fixa i trädgården. Jag klippte gräset och Sibbe trimmade och klippte ner buskarna vid garaget som han avskyr! När lillen vaknade tog Sibbe han i bärselen och vattnade blommorna.
Kl. ett kom mamma för att gosa lite med lillen, med sig hade hon två krukor och blommor som vi planterade i dom,blev jätte fint :) Ska ta ett kort imorgon och lägga upp. Hon lyckades även att få i lillen lite päron/äppelpurée,han har blivit lite kinkig med att äta annat än bröstmjölk.
Mormor o Sebastiansebastian



När mamma åkte hem tog jag en dusch och sen åkte vi till V-ö och åt lunch på Phaya Thai,älskar deras fredagslunch, Thaisoppa med kyckling,bönor,blomkol (mindre gott),bambuskott,ananas och sen är det nån currypasta i,sen va det även ris med kycklinggryta.
Efter vi hade ätit åkte vi och hälsade på Engan en stund.

Innan vi åkte hem körde vi till Jem&Fix för att köpa FaluRödfärg,vilket som självklart inte hade där,men har kollat på internet och byggmax har det så dit bär det av imorgon. Vi ska nämligen måla huset! :)

När vi kom hem hade klockan hunnit bli halv sex. Vinka,Orre,Aysha o Nicco kom cyklande hem till oss för att hälsa på en liten stund,alltid lika välkommande och roligt :D
Aysha kan cykla utan stödhjul,hon är SÅ DUKTIG!
AyshaAyshaOrreVinka o NiccoNicco


Annars har vi inte gjort så mycket ikväll.Några kompisar till Sibbe kom förbi och vi spelade en omgång yatzy.
Jag har varit ute med hundarna och sövt lillen så nu ska jag också krypa i sängs.

Ha det så bra och sov så sött.
¤Love¤

Kommentarer
Postat av: C

va mkt hår han har fått!! så sööööööööt =)

2009-05-16 @ 12:21:20
URL: http://carlish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0