Underbar dag

Idag vaknade lillen kl 7.30 , vi låg å myste i sängen 1 timme innan vi gick upp.
Kissade hundrna på tomten och drack en smoothi till frukost, runt 10.30 gick vi ut med hundarna och lillen på en liten promenad.
När vi kom tillbaka sov lillen i vagnen så vi passade på att fixa i trädgården. Jag klippte gräset och Sibbe trimmade och klippte ner buskarna vid garaget som han avskyr! När lillen vaknade tog Sibbe han i bärselen och vattnade blommorna.
Kl. ett kom mamma för att gosa lite med lillen, med sig hade hon två krukor och blommor som vi planterade i dom,blev jätte fint :) Ska ta ett kort imorgon och lägga upp. Hon lyckades även att få i lillen lite päron/äppelpurée,han har blivit lite kinkig med att äta annat än bröstmjölk.
Mormor o Sebastiansebastian



När mamma åkte hem tog jag en dusch och sen åkte vi till V-ö och åt lunch på Phaya Thai,älskar deras fredagslunch, Thaisoppa med kyckling,bönor,blomkol (mindre gott),bambuskott,ananas och sen är det nån currypasta i,sen va det även ris med kycklinggryta.
Efter vi hade ätit åkte vi och hälsade på Engan en stund.

Innan vi åkte hem körde vi till Jem&Fix för att köpa FaluRödfärg,vilket som självklart inte hade där,men har kollat på internet och byggmax har det så dit bär det av imorgon. Vi ska nämligen måla huset! :)

När vi kom hem hade klockan hunnit bli halv sex. Vinka,Orre,Aysha o Nicco kom cyklande hem till oss för att hälsa på en liten stund,alltid lika välkommande och roligt :D
Aysha kan cykla utan stödhjul,hon är SÅ DUKTIG!
AyshaAyshaOrreVinka o NiccoNicco


Annars har vi inte gjort så mycket ikväll.Några kompisar till Sibbe kom förbi och vi spelade en omgång yatzy.
Jag har varit ute med hundarna och sövt lillen så nu ska jag också krypa i sängs.

Ha det så bra och sov så sött.
¤Love¤

I´m holding a fortune that heaven has given to me!

Jag tror inte att jag kan beskriva med ord hur mycket jag älskar min son,han är det bästa som finns!!


Idag kom fam.Bonell hit o åt lunch med oss,Chili con carne! När klockan närmade sig ett åkte Christoffer hem,Sibbe tog ut hundarna och jag,Carro och barnen gick hem till Ulrika klädparty, Me&i, det fanns jätte mycket fina kläder men tyvärr blev det inget inköp. Ulrika bjöd oss på fika med,rabarber/jordgubbspaj med glass,jätte gott!
Det va ju fler mammor o bebisar än vi bl.a sibbes pyssling Liv!


LivEmma,Milo,JonathanEmma,Sebastian,UlrikaI fotöljen sitter hon som hade visningen av kläderna


När vi kom hem ifrån klädpartyt sov lillen o Emma i 1 timme då passade jag o Sibbe på att beställa lite kläder ifrån internet.Jag beställde bl.a den här bikinin.


När barnen vaknade blev vi sugna på nått sött så jag bakade snabbt o enkelt gaffelkakor sen speladejag,Sibbe o Carro en omgång yatzy,Carro vann!
Vid fem kom Christoffer för att hämta Carro o Emma och jag o Sibbe passade på att ta ut hundarna.

Nu har jag precis rensat ur en av våra lådor i köket som det alltid lyckas samlas en passa papper i och lillen har fått en egen pärm för hans papper :)



Sizko börjar bli dålig nu. Han har nog gått ner runt 8-10 kg. Han är inte lika pigg som tidigare. Vi känner oss så klyvna och egoistiska. Vi älskar ju han o vill ha han hos oss men vi vill inte att det ska gå till den gränsen att han ska lida.
Han har inte visat några tecken på att han lider eller har ont..än.

Nä nu blev jag deppig..ska lägga lillen.
¤Love¤

Mysdag

Idag har varit en slappardag.
Enda gångerna vi har varit utanför huset är när vi varit ute med hundarna och så va jag en sväng förbi apoteket.

Jag o Sibbe grillade till lunch. Marinerade köttet själv med sweetchilisås,grillkrydda,soya,vatten,matlagningsolja o lite öl,blev mums mums ;) Till köttet hade vi ris blandat med frysta ärtor,majs o paprika som jag kokade tillsammans och tre pepparsås.
Efter maten somnade lillen o vi passade på att kolla på en film, grandma´s boy, det va en helt ok film,rolig :D

Nu ikväll gjorde Sibbe några varma mackor som vi åt tillsammans men en smoothi som jag slängde ihop : Havremjölk med smak av jordgubb o hallon, frysta jordgubbar o hallon, apelsin funlight, den blev riktigt god!
Nu är det läggdags för lilleman och en sista kissrunda för hundarna innan vi lägger oss i sängen för att kolla lite på tv.

Ha en trevlig kväll!
¤Love¤

Skärpning!

Ja nu får jag ta o skärpa mig o börja skriva här oftare!

Igår skulle min mormor fyllt 78 år så jag,sibbe å sebastian åkte till hennes grav och lämnade en bukett med rosor och ett litet kort. Snart är det 7 år sen hon gick bort,sjukt vad tiden går fort. Vila i frid kära mormor!


Lill Sibbe har varit tjurig till o från dom senaste dagarna,vet inte om det är nån fas han går igenom men jag hoppas verkligen att den glada lillfisen kommer tilbaka snart!!
Just nu ligger han på golvet o leker med sina leksaker.
Sibbe leker med leksakerna


Nu kommer lite kort om vad vi gjort den senaste tiden.

Innan mammaträffen som jag skrev om sist så tog Sibbe o jag med Aysha o Nicco till min morfar för att titta på hans får som fått lamm och min mosters hästar.
Lill Sibbe sover
NiccoAyshaTitar på hästarnaen skogsgubbe ;)


Första Maj firade vi min brors fru som fyllde år. Vi åt god mat och spelade "hemmabingo", jag vann grillkrydda och halstabletter :)
Alex,min brorsonLill SibbeMinna,Alex, Min pappa
Alex                         Lill Sibbe               Minna,Alex o Min pappa                 Den suuuper goda maten!

Lite senare på kvällen träffade jag Carla och hennes underbara son Elias!
Lill Sibbe blev jätte glad när han fick se Elias och dom satt o tittade och kände på varanda,så sött!
Elias är så duktig me som kan stå aldeles själv!
Sibbe o EliasElias kan stå själv!Elias,Sibb o Carla


Min Kusin Thomas och hans fru Linda fick en dotter på alla hjärtansdag fast med sjukdommar o annat emellan så har vi inte kunnat träffats förens nu.Så här kommer lite bilder på Sebastian och hans pyssling Liv!



Sebastian har även lekt med sin kompis Emma.



I lördags 9/5 bestämde jag,Carro o Sandra att vi skulle träffas. Vi lagade tacopaj,drack vin och pratade skit :D
Tack tjejer för denna kvällen,hade jätte roligt!
TacopajSebastian lånade Emmas haklappAxelSandra



Nu ska jag ut och gå med hundarna och lillen. Ha det så bra så länge!
Puss o kram

RSS 2.0