Mammaträff

Idag hade vi mammaträff hemma hos mig. Vi va 8 mammor o 8 bebisar,jätte mysigt :)
Tidigare på morgonen hade jag bakat kladdkaka som jag bjöd på tillsammans med glass.
Från början va det meningen att vi även skulle massera våra bebisar men nu tittar vi  hellre på när dom ligger på golvet och studerar o pratar med varandra :)
Axel o Sebastian


Va på bvc förra veckan,lillen väger 7,6 och är 63,5cm, vår guldklimp :)
Han har börjat "kramas och pussas",han vet var han har sina händer och använder dom flitigt! Han greppar sina leksaker och väcker mig på mornarna genom att pilla i ansiktet och dra i håret,underbart ;)
Älskling!

Heelt otroligt hur man kan älska någon så MYCKET!!
Sebastian


Sizko mår ok.Han har gått ner mellan 6-8 kg så han är väldigt benig men för övrigt äter,dricker och leker han med pinnar som förut.

Ha det bra    ¤Love¤


Sizko mår bra :D

Det har blivit ett hopp sen jag skrev sist men det har varit så mycket på sista tiden så jag inte har orkat sitta vid datorn.

Sizko mår bra för tillfället :D
Vi åkte dock in till sjursjukhuset med han i söndags för han va hängig och hade börjat dregla igen. Veterinären tyckte att det va dags att låta han somna in.  Varken jag eller Sibbe kände oss redo för att ta farväl av honom då så vi sa till veterinären att vi ville vänta till måndagen för att se om han mådde lika dåligt då och sen ta in honom isådanafall.

På eftermiddagen på söndagen mådde han redan lite bättre så vi åkte hem till mina föräldrar för att låta han och Chica bada i sjön och springa i skogen. Detta va mycket uppskattat och jag ska lägga upp bilder lite senare då jag ej är hemma för tillfället.

På måndagen mådde han också bra och så har det fortsatt nu hela veckan :D
Chica löper för fullt nu med och vi försöker få dom att para sig,det hade varit så roligt att få se mini Sizko och mini Chica!


I lördags döptes Sebastians kompis Axel. Axel va såå duktig i kyrkan,inte som vår vilding som gallskrek!
Efter dopet bjöds det på kallskuret och potatissallad o sallad. Efter paketöppningen va det dags för kaffe och tårta ifrån Villavik *mums* ,efter det åkte vi vidare hem då vi skulle fira Vinka på kvällen som fyllde 29+1 ;)
En lyckad kväll/dag :D

Annars har det nog inte händ så mycket i veckan.
Sibbe har skadat sin hand och va tungen att operera den förra måndagen så han kommer att vara hemma med mig o lillen till juni :D Tur i Oturen så får han följa lillen mer varje dag!

Lill Sibbe har blivit jätte duktig på att greppa sina leksaker och allt ska självklart in i munnen för att smakas av,haha!
Han tycker om att stå upp och att flörta med allt och alla, han är glad för det mesta och har vääärldens underbaraste leende och smilegrop!  Jag älskar min son över allt annat!!!!!!

Våra vänner Lina o Patrik fick en dotter,Meela den 11/4 GRATTIS!!!


Både bra och hemsk dag

Började dagen med en promenad med först Sizko och sen Chica,jag brukar gå med dom en och en när jag har vagnen också.
Kl.9 körde jag och lilleman in mot växjö för att tanka och sen bar det av mot Tingsryd där vi skulle träffa Carro och Minna som vi inte sett sen Augusti!

Vi va framme i Tingsryd runt kl 10, det va såååå roligt att träffa Carro och Minna igen,Minna har blivit så STOR sen sist!

Carro o lillchillenMinna ätet peppakakor

Vi drack kaffe och pratade om vad som hänt på senaste tiden. Runt 12 gick vi tillsammans med Carros syster Lynn för att äta lunch. Under tiden vi promenerade dit ringde min mobil,det va ifrån djursjukhuset......Veterinären berättade att  vår älskade Sizko har cancer och att hon inte kunde svara på hur lång tid han har kvar.
Även om jag ställt in mig på detta hela vecka så va det som ett slag i ansiktet att få höra det!

Under lunchen satt jag mest o glodde,kände mig så tom!
Efteråt kände jag at jag bara ville åka hem. Så tråkigt eftersom vi inte setts på så länge,men jag hoppas och tror att Carro förstår.
minna utanför där vi åt

På vägen hem vaknade Sebastian och va jätte varm,han satt på fel sida i bilen och hade solen på sig. Jag hängde upp en filt och fortsatte köra och det gick bra en liten stund sen kom gallskriket igen. Jag körde till kanten igen och tog av hans overol och fick även amma lite,öppnade sen lite av rutorna i framsätet och körde sen vidare,nu utan klagomål :)

När jag kom hem va Sibbe hemma med Patrik,jag kramade om Sizko så fort jag såg honom.
Vi gick en promenad med Sizko o Chica och dom lekte som vanligt,sprang efter pinnar :)

Sizko,Sibbe,Chica
ChicaChica o Sizko slåss om pinnenSizko o Chica njuter av att vara lösaÄlskade Sizko
Nu ligger lilleman på soffan,utslagen. Chica ligger i sin säng och Sizko i hallen,som vanligt :D

Denna kvällen kommer att bli väldigt lugn,ska äta lite pizza som Sibbe köpt till mig och kolla lite på tv.
Imorgon ska jag till mamma o pappas hus och vrida på värmen för att sen hämta dom på flygplatsen på eftermiddagen!

¤Love¤

Sammanfattning av veckan

Måndags: Sandra o Axel va här. Vi gick en runda med hundarna och sen gick vi in och spelade yatzy,denna gången va det min tur att vinna ;)

Tisdag: Carro o Emma kom hit kl 10.20, vi gick  ut med hundarna. Kl 11 gick vi hem till min granne Lina där vi skulle massera våra bebisar. Vi va totalt 9 mammor o 9 bebisar. Masserandet gick väl  sådär, efteråt fikade vi och satt o pratade.

Efter besöket hos Lina gick jag,Carro,Sandra en sväng runt kvarteret för att få våra prinsar o prinsessan att sova.
Vi gick sen hem till mig,spelade lite yatzy men satt mest o pratade.
The Fantastic Three

Onsdag: Kl 9 kom en gubbe ifrån Bror Pherssons möbler hit och bytte ut en köksstol som spruckit i sömmen.
Kl.10 gick jag o Sebastian ut i det otroliga vårvädret och hem till Sebastians lillafarmor (gammelfarmor).
Vi åt lite raggmunkar o drack kaffe o festis ,gott!Sen satt vi o pratade och Sebastian satt hos farmor.
runt kl 12 blev Sebastian grinig, då klädde vi på oss och gick ut på promenad. På vägen tillbaka gick vi förbi apoteket och ica. Efter det lämnade jag farmor hos sig och knatade sen hemåt.
När jag kom hem sov Sebastian fortfarande så jag passade på att släppa ut hundarna i hundgården och vädra lite innomhus. Satte fjädrar i påskriset utanför dörren och sopade lite på uppfarten.
sebastian sitter i sin vagn

När lillen vaknade gick vi in och han fick äta lite. Efter det gick vi hem till familjen Bonell, Sandra o Axel va också där.
Stannade där till fyra sen gick jag och Sandra tillsammas hemåt.
Emma,Carro,SebastianCarro,Sebastian
                     Så Vackra bilder!

När vi kom hem kom även pappa Sibbe ifrån jobbet så då blev det en promenad till för att ta ut hundarna.
Det blev myyycket gående,men det va underbart!!
Vi beställde sen kebabtallrik ifrån den nya pizzerian som öppnat,men den va inte den godaste jag ätit!

På kvällen åkte jag o lilleman hem till Vinka,Orre,Aysha o Nicco. Aysha va på gympa och hade kidnappat Orre hos sig :)
Jag o Vinka drack kaffe o pratade, Nicco busade o skulle blåsa på Vinkas arm och samtidigt slicka lite haha :D

Kl.20 kom Sibbe o hämtade oss och efter en stund åkte vi hem. Sibbe gjorde iordning Sebastian inför natten medans jag gick ut med hundarna.
kl.21 blev det efterlyst och sen somnade vi alla tre.

IDAG: jag är jätte nervös över ifall veterinären ska ringa idag eller om han ringer imorgon. Dom skickade  iväg Sizkos prover och skulle få svaren nu i slutet av veckan. Sibbe o jag låg o pratade lite igår kväll om vad vi ska göra om han verkligen är så pass sjuk. Vi skulle aldrig vilja se han lida eller bara bli liggandes. Sizko är en hund som ÄLSKAR att springa fritt och bära på stockar i skogen.
Usch,det är jätte svårt att ens föreställa sig ett liv utan honom, även om jag vet att om han inte går bort nu så kanske han gör det om 5 år. Sizko har varit med Sibbe o mig sen vi träffades och är verkligen en stor del av vårt liv!

Nu ska jag klä på lilleman och gå en promenad med Sizko o Chica.

¤Love¤

RSS 2.0